Місія ОБСЄ підтвердила, що втратила на Донбасі ще один дрон

Місія ОБСЄ підтвердила, що втратила на Донбасі ще один дрон

Укрінформ
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ втратила над Донбасом іще один безпілотник.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили зі штаб-квартири організації у Відні.

"О 18.16 за середньоєвропейським часом 2 червня СММ втратила зв'язок з безпілотним літальним апаратом далекого радіусу дії у момент, коли він летів на висоті 9 тис. футів в районі між підконтрольним "ДНР" селом Корсунь (31 км на північний схід від Донецька) і контрольованим "ДНР" населеним пунктом Шевченко (28 км на північний схід від Донецька)", - йдеться в повідомленні.

У той момент, коли дрон летів за 12,5 км від села Корсунь на південнмй схід від лінії розмежування, зв'язок з ним був втрачений і перестав надходити відеосигнал. Через півгодини офіцер по зв'язках українських Збройних сил повідомив, що апарат зник з радарів у тій же точці, де його востаннє зафіксувала і СММ, зазначили у штаб-квартирі організації у Відні.

На момент надходження інформації в розпорядження Укрінформу повідомлялося, що представники СММ і Комісії з координації та контролю за припиненням вогню намагаються дістатися до місця падіння апарату і зібрати його залишки.

Зі штаб-квартири також поінформували, що 1 червня БПЛА СММ виявив зенітно-ракетний комплекс типу земля-повітря "Оса" і спарену зенітну установку ЗУ-23 в зоні безпеки в Корсуні.

Як повідомляв Укрінформ, 27 травня над Горлівкою був збитий черговий дрон СММ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-