АТО: бойовики системно гатять на двох

АТО: бойовики системно гатять на двох "фронтах"

Карта
Укрінформ
Минулої доби на Донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів.

Про це заявив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку ситуація незмінна, противник як і раніше продовжує систематичні обстріли українських позицій по всій лінії фронту. Зокрема, мінометні обстріли з боку окупантів зафіксовані у Луганському, Новоселівці Другій, Авдіївці та Опитному. Також активізувалися і ворожі снайпери. Всього минулої доби на Донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів", - сказав він.

Речник зазначив, що за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України як і раніше на цьому напрямку противник продовжує тримати важке озброєння, міномети, танки, самохідні артилерійські установки та установки залпового вогню Град у прифронтовій смузі: "Зокрема, точно відомо, що це озброєння розміщено у Горлівці, Макіївці, Донецьку та селищі Яковлівка".

Щодо ситуації на Маріупольському напрямку, за словами Лисенка, минулої доби зафіксовано 14 обстрілів з боку бойовиків, з них 5 – мінометних та низка снайперських.

Лисенко зазначив, що бойовики порушують режим тиші по всьому фронту від Красногорівки до Широкиного. Натомість обстановка під Докучаєвськом нормалізувалася.

На Луганському напрямку ворог двічі порушив режим тиші, це сталося біля Станиці Луганської.

За словами речника, минулої доби в зоні АТО бойовики двічі проводили розвідку за допомогою дронів (у районах селища Новоайдар та міста Бахмут).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-