Пожежа на львівському звалищі: сміттям завалило трьох рятувальників

Пожежа на львівському звалищі: сміттям завалило трьох рятувальників

Відео
Укрінформ
На Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова після пожежі трапився обвал сміття. Під завалами опинилася троє рятувальників.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.  

«На території Грибовицького сміттєзвалища зараз працюють усі аварійні служби. За попередньою інформацією, під горою сміття опинилось троє рятувальників. Зараз здійснюються усі заходи, аби знайти і врятувати людей. Одна з версій загоряння сміттєзвалища - підпал. Тому що в цьому місці ніколи не горіло, загоряння було зліва скраю, зовсім не у характерному місці. Точні дані повинно встановити слідство», - зазначив начальник управління житлового господарства Юрій Голець, який зараз перебуває на місці події.

Як відомо, на цьому сміттєзвалищі дві доби гасили пожежу.

"Вчора і сьогодні вночі надзвичайними ліквідовували величезну пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі. Хто не знає - то найбільшому і найнебезпечнішими сміттєзвалищі в Україні", - зазначив народний депутат Ігор Васюник у Фейсбуці

За інформацією  керівника ГУ ДСНС у Львівській області Сергія Дмитровського,  площу  загорання приблизно на площі 2 га  ліквідовували 16 одиниць техніки і 70 надзвичайників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-