Велосипедисти у Харкові влаштували гігантський флешмоб

Велосипедисти у Харкові влаштували гігантський флешмоб

Фото
Укрінформ
П'ять тисяч велосипедистів вишикувалися на площі Свободи у Харкові, відтворивши контури фонтану "Дзеркальний струмінь" - визнаної архітектурної прикмети міста.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Флешмоб відбувся в рамках 11-го за рахунком загальноміського Велодня і зібрав 5 тисяч велосипедистів - дорослих і дітей. З висоти телевежі будівлі Держпрому видно, що флешмоб точнісінько повторив форму фонтану, що включає альтанку і водний каскад.

"Відразу після флешмобу учасники Велодня відправляться у велопробіг міськими вулицями - від проспекту Науки через Павлове поле до вулиці Ярослава Мудрого з фінішем на площі Свободи. Довжина заїзду - 8,5 кілометра", - зазначив начальник управління з питань фізкультури і спорту Харківської міськради Костянтин Курашов.

За його словами, рух транспорту веломаршрутом закрито до 14.00 - "з періодичним пропуском транспорту, коли там немає велосипедистів".

Після велопробігу, стало відомо, на площі Свободи для вболівальників і спортсменів будуть організовані конкурси, змагання, кулінарний фестиваль.

Як повідомляв раніше Укрінформ, напередодні на площі Свободи відбувся 2-й фестиваль бальних танців "Харківський вальс" за участю сотень професійних танцюристів, студентів і курсантів військових вишів. У 2015 році цей єдиний у країні фестиваль зібрав у турі вальсу 1,5 тисяч пар: рекорд України.

Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-