"Гаряча" Авдіївка: путінські гвардійці силою тримають бойовиків на передовій

Укрінформ
Військовослужбовці незаконних збройних угруповань відмовляються залишатися на передових позиціях поблизу Авдіївки.

Про це інформує прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України.

"17 травня відмовився залишатись на передових позиціях у районі Авдіївки особовий склад 2 мотострілецької роти 2 мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 армійського корпусу. Для утримання військовослужбовців на передових позиціях командуванням корпусу залучено підрозділ зі складу Федеральної служби військ національної гвардії ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Серед бойовиків є і випадки, коли вони виявляють наміри достроково залишити "військову службу".

"18 травня про намір достроково залишити військову службу заявив майже весь особовий склад 3 мотострілецької роти 1 мотострілецького батальйону 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольске) 1 армійського корпусу та близько 20 військовослужбовців 7 омсбр 2 армійського корпусу", - зазначили у розвідці.

Раніше представник ГУР Вадим Скібіцький заявляв, що незважаючи на активні заходи російського керівництва щодо підбору особового складу для служби у 1 та 2 армійських корпусах, їх укомплектованість знижується. Головними причинами цього є зниження рівня мотивації до проходження служби, затримка виплат та низький рівень грошового забезпечення, а також численні втрати, які негативно впливають на морально-психологічний стан бойовиків.

Фото: URA.Ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-