У Росії підшуковують вихідців з України для засилання на Донбас

У Росії підшуковують вихідців з України для засилання на Донбас

Укрінформ
Командування окупаційних військ РФ відбирає для служби у складі так званих 1-го і 2-го армійських корпусів на Донбасі вихідців з України або ж тих, хто має тут родичів.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України  Вадим Скібіцький на брифінгу у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перевага надається колишнім військовослужбовцям і найманцям, які є вихідцями з України, мають родинні зв'язки або певний час проживали на території нашої держави. Зазначене має стати основою так званої хвилі репатріантів України, які нібито повертаються на історичну батьківщину і будуть видаватися за корінних жителів", - наголосив Скібіцький.

За його словами, важливу роль керівництво окупаційних військ відводить продовженню відрядження російських військовослужбовців, термін перебування яких на сході України закінчується.

Скібіцький зазначив, що для заохочення найманців керівництво бойовиків надає  привілеї, головним з яких є підвищення грошових винагород, привласнення позачергових звань, просування по службі, позаконкурсний вступ до військових навчальних закладів, у тому числі Військової академії Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-