Поліція має показати переваги звільненого Донбасу - Порошенко

Поліція має показати переваги звільненого Донбасу - Порошенко

Відео
Укрінформ
Запуск нової патрульної поліції на Донбасі є принциповим, оскільки вона має продемонструвати усім, чим відрізняється життя на окупованих територіях від життя там, де панує закон і порядок.

На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко під час свого виступу на церемонії складання присяги особовим складом патрульної поліції в Краматорську, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нашій із вами відповідальності продемонструвати Донбасу, чим відрізняється життя на окупованих територіях, де панує злочинність, безлад, бідність, знущання над правами людей, і тут, на звільненій території, де мають панувати закон і порядок, де мають бути продемонстровані найвищі стандарти боротьби з корупцією. Ви будете мати можливість продемонструвати найкращі якості, чому вас навчали ці довгі дні, місяці, тижні», - сказав Порошенко.

За його словами, це 25 місто в Україні, де запущено роботу нової патрульної поліції. «Але саме тут, на Донбасі, це має принципове та символічне значення, не лише тому, що дві третини звернень до Адміністрації Президента стосуються питань боротьби із злочинністю, захистом  правопорядку, не лише тому, що у ваших руках зараз, незважаючи на те, що ви силовий підрозділ, буде відновлення миру та спокою у Слов'янську та Краматорську», - додав Глава держави

 Він зазначив, що бажаючих потрапити до лав Нацполіції було багато. Три тисячі їх записалися на конкурс у Слов’янську та Краматорську. «І лише ви, пройшовши дуже суворий відбір, завоювали це почесне право», - додав Порошенко.

Відео: Порошенко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-