Москаль каже, що

Москаль каже, що "людей Калєтніка" з митниці досі не звільнили

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль нагадав, що призначені в обласну митницю з подачі голови ДФС Романа Насірова чиновники досі не звільнені, хоча відповідне доручення давав особисто Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА. 

«Андрій Кримський, призначений заступником начальника Закарпатської митниці 29 квітня після дводенного стажування з грубими порушеннями законодавства, досі залишається на цій посаді. Так само поки залишається на своїй посаді Сергій Світовенко, 29 квітня призначений Романом Насіровим із грубими порушеннями законодавства начальником митного поста «Мукачево». І це попри доручення Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана звільнити посадовців Закарпатської митниці, призначених головою ДФС Романом Насіровим із 25 по 30 квітня у незаконний спосіб», - заявив Москаль. 

Він також нагадав про призначення Романа Крутяка, котрий із червня по серпень 2015 року виконував обов’язки начальника Закарпатської митниці, у тому числі під час липневих подій у Мукачевому, а потім 9 місяців безпідставно перебував на лікарняному. Зараз, за інформацією Москаля, він перебуває на посаді першого заступника начальника Черкаської митниці.

«Більшість із названих осіб – це родичі або наближені особи до колишнього голови Державної митної служби Ігоря Калєтніка, котрий у лютому 2014 р. виїхав у Росію й оголошений у розшук», – заявляє губернатор.

Голова Закарпатської ОДА направив листа Гройсману з проханням доручити компетентним органам вжити заходів щодо звільнення незаконно призначених митників із займаних посад.

Нагадаємо, минулого тижня Геннадій Москаль публічно заявив про перестановки на Закарпатській митниці, ініційовані Романом Насіровим, й попросився через це у відставку. Прем’єр Гройсман висловився проти відставки Москаля, але доручив перевірити факти призначення посадовців на Закарпатську митницю, вказані Москалем. 

ДФСУ офіційно заперечила усі звинувачення, що пролунали на їхню адресу з уст закарпатського губернатора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-