Концерт Вакарчука в Маріуполі охоронятимуть більше тисячі поліцейських

Концерт Вакарчука в Маріуполі охоронятимуть більше тисячі поліцейських

Укрінформ
У Маріуполі під час концерту групи Станіслава Вакарчука «Океан Ельзи», який пройде на стадіоні «Іллічівець», безпеку забезпечуватимуть понад тисячі поліцейських.

Про це повідомив начальник ГУ НП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін ввечері в середу на нараді робочої групи з питань підготовки до охорони публічної безпеки під час концерту «Океана Ельзи», який запланований на 17 травня р. в Маріуполі.

«Щоб забезпечити безпеку шанувальників групи, за наказом генерала Аброськіна з 15 по 17 травня Маріупольський гарнізон поліції буде переведений на посилений варіант несення служби. У спецзаходах будуть задіяні додаткові сили поліції з півночі області і прилеглих відділів і відділень, спецпідрозділи поліції в повному складі, а також бійці Нацгвардії, які оточать зовнішній периметр, і всі екстрені служби», - сказано в повідомленні прес-служби.

Аброськін підкреслив, що поліцейські не допустять осіб, які спробують пронести заборонені предмети - зброю, димові шашки, скло тощо. Для безпеки жителів вхід з великими сумками і ручною поклажею буде заборонений. На входах будуть розташовані металошукачі, кінологи з собаками, які допоможуть виявляти наркотики, вибухівку і інші загрози безпеки гостей комплексу.

Нині триває підготовчий етап. У місті стартує оперативно-превентивне відпрацювання, визначаються маршрути патрулювання посилених нарядів, щоб забезпечити спокій на вулицях не тільки під час, а й після концерту.

Також поліція активізує контроль на всіх КПВВ і внутрішніх блокпостах регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-