На Донеччині відремонтували міст, що сполучає з Луганщиною

На Донеччині відремонтували міст, що сполучає з Луганщиною

Фото
Укрінформ
На Донеччині після капітального ремонту у вівторок урочисто відкрили міст через річку Жеребець, розташований при в’їзді в село Торське Краснолиманського району  і який забезпечує транспортний зв'язок із Луганською областю.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, вартість будівельних робіт залізобетенного мосту, капремонт якого  не проводився з 1968 року, становить 5,7 млн грн.

"Реконструкція цього мосту розпочалася ще у листопаді. Роботи були виконані за  декілька місяців. Потім розпочалися певні непорозуміння із СБУ і був затягнутий час для того, що покласти асфальтове покриття. Після розмов і переконань – відновили роботу. На сьогоднішній день міст готовий",  - заявив під час урочистої церемонії відкриття мосту голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський.

Капремонт мосту виконано за рахунок коштів обласного бюджету, без закриття руху на період робіт.

Зокрема, будівельниками було проведено демонтаж існуючого дорожнього одягу, улаштування монолітної залізобетонної накладної плати та перехідних плит, укріплення залізобетонних опор, конусів та арматури, а також встановлено нове бар’єрне та перильне огородження. Міст має довжину 85 метрів, ширина проїзної частини – 7,5 м.

Ремонтними роботами як продовжено термін експлуатації мосту, так і підвищеного його вантажопідйомність, поруч із забезпеченням безпечного руху автотраспорту та пішоходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-