Підозрювані у нападі на поліцейських побили журналістів

Підозрювані у нападі на поліцейських побили журналістів

Фото
Укрінформ
Підозрювані у нападі на поліцейських мешканці міста Херсона побили журналістів прямо біля приміщення Центрального райсуду Миколаєва, де мала розглядатися їхня справа, і відібрали фотоапарт.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили постраждалі журналісти інтернет-видання «Преступности.нет».

«Біля будівлі Центрального районного суду двоє жителів Херсона - брати Дмитро і Сергій Кальченки, яких судять за напад на патрульних поліцейських у Миколаєві, застосували до нас фізичну силу і відібрали фотоапарат. При цьому одному з кореспондентів завдали кілька ударів по голові», - розповіли журналісти.

За їх словами, нападники сіли в припаркований поруч автомобіль і поїхали. З ними були їхні адвокати.

Як повідомляє Преступности.нет, після нападу у одного з журналістів  була підозра на струс головного мозку - у відділі поліції йому стало погано.

Журналісти викликати поліцію. Через деякий час чоловіки спробували повернути фотоапарат, але з нього були видалені знімки.

Ситуацію прокоментував голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков

«Бидлу, яке напало на журналістів, а перед цим затіяло дебош - не місце в нашому місті, їх місце - за гратами. І сподіваюся «найгуманніший суд» все ж вивчить матеріали справи і прийме рішення... Ми не повинні допустити того, що сталося днями в Одесі», - написав  керівник області.

Мешканців Херсона судять за непокору та напад на поліцейських, який вони здійснили 3 січня цього року у Миколаєві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-