Заходи безпеки в Одесі є безпрецедентними - Шкіряк

Заходи безпеки в Одесі є безпрецедентними - Шкіряк

Укрінформ
В Одесі застосовуються безпрецедентні заходи безпеки в цілодобовому режимі.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"В МВС очікують, що все пройде спокійно і нормально, і ми маємо сподівання, що саме так і буде. Сьогодні величезна відповідальність покладається не тільки на органи правопорядку, а і на тих людей, які будуть брати участь у заходах, що будуть проводитися у місті. Заходи безпеки на сьогоднішній день, на моє переконання, безпрецедентні", - зазначив Шкіряк.

Він нагадав, що понад три тисячі правоохоронців вийшли охороняти правопорядок в Одесі в цілодобовому посиленому режимі, зокрема доєднався спецпідрозділ СБУ "Альфа", полк спеціального призначення "Азов", проводяться контртерористичні заходи.

"Сподіваюся, що жодні сепаратистські шабаші і провокації в Одесі не стануться", - сказав радник міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі повідомив, що в Одесу вже введені додатково 1 тис. нацгвардійців і поліцейських. Він сказав, що не має жодних сумнівів, що РФ готує провокації до другої річниці 2 травня.

Як відомо, в ході заворушень в Одесі 2 травня 2014 р. загинули 48 людей і постраждали більше 200. Більшість загинули в Будинку профспілок під час пожежі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-