Помічник Путіна розпікав Захарченка за

Помічник Путіна розпікав Захарченка за "неспроможність" - розвідка

Укрінформ
Російські куратори "Л/ДНР" незадоволені розвитком ситуації в тимчасово окупованих районах Донецької області та діями особисто ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це йшлося на закритій нараді "керівного складу ДНР" за участю російських "кураторів" під головуванням помічника президента РФ Владислава Суркова, що  відбулася 29 квітня у Сніжному, інформує Головне управління розвідки Міноборони України.

«Під час наради представниками РФ було піддано жорсткій критиці діяльність О.Захарченка та його неспроможність виконувати завдання, поставлені російським командуванням, у т.ч. щодо витіснення сил АТО з позицій у районі Авдіївки та розподілу російської фінансової і військової допомоги», - зазначається у повідомленні.

Учасники зустрічі, серед яких були також заступник головнокомандувача СВ ЗС РФ генерал-полковник О.Лєнцов, командувач 58 Армії ЗС РФ генерал-лейтенант А.Гурульов та командувач 1 АК генерал-майор ЗС РФ В.Асапов, а також четверо представників бізнесових кіл регіону, приділили основну увагу ситуації на лінії зіткнення та планам подальших дій, стану промислової інфраструктури. Йшлося також про вивезення на територію РФ виробничих потужностей з міст Харцизьк, Торез, Шахтарськ.

Крім того, російська сторона має намір продовжувати практику збройних провокацій у районах селищ Ясинувата, Авдіївка, Мар'їнка, Докучаєвськ, Новотроїцьке, Майорськ, Зайцеве. Проведення цих провокацій планується доручити “міністру оборони ДНР” В.Кононову, інформує розвідка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-