В одеському парку знайшли схрон із гранатами

В одеському парку знайшли схрон із гранатами

Фото
Укрінформ
Працівники Управління кримінального розшуку Одеського облУВС та військової контррозвідки Служби безпеки України виявили й вилучили поліетиленові пакети з боєприпасами на території міського парку "Перемога".

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського облУВС.

"До правоохоронних органів надійшла інформація, що на території одеського парку "Перемога" знаходяться боєприпаси. Під час прибуття слідчо-оперативної групи Шевченківського відділу поліції на місце події виявлено й вилучено поліетиленові пакети, в яких були одна граната Ф1, дві гранати РГД-5, три запали, два магазини до автомату Калашникова та 350 патронів калібру 5,45", зазначили в облУВС.

Вилучені боєприпаси передані на дослідження. Даний факт внесено до ЄРДР та кваліфіковано за ознаками ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронні органи здійснюють заходи для встановлення осіб, які можуть бути причетні до небезпечної схованки, йдеться в повідомленні.

   Варто зазначити, що парк Перемоги розташований в курортному районі Аркадія, популярному серед туристів. Площа парку - близько 48 гектарів, тут є водойми, де водиться риба, а також живуть лебеді, качки і черепахи. Мешканці міста часто приходять сюди на прогулянку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-