Бойовики збільшили обстріли по всій лінії

Бойовики збільшили обстріли по всій лінії "луганського" фронту

Укрінформ
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація  констатує збільшення обстрілів по всій лінії розмежування.

Про це повідомляє  прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Учора незаконні збройні формування продовжили обстріли населених пунктів на лінії розмежування в Луганській області. Найгарячішою точкою на Луганщині продовжує залишатися Станиця Луганська. Бойовики вели обстріл по населеному пункту з 20:00 до 03:00 з автоматичних та протитанкових гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї безпосередньо по пункту пропуску та центру селища. У результаті обстрілів зафіксовано попадання у вагончик державної фіскальної служби на пункті пропуску, у будинок на вул. Барабашова, 6, у якому було розбито 6 вікон та потріскався шифер та будівлю районної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Крім того, терористи близько 21:00 вели обстріл з підствольних гранатометів по позиціях українських військових у районі Попасної. Також з боку с. Пришиб (підконтрольне так званій «ЛНР») російські наманці гатили з 20:45 до 00:00 з гранатометів та стрілецької зброї по опорному пункту наших військових у районі зруйнованого мосту в Трьохізбенці.

«На жаль, відкриття пунктів пропуску в Луганській області залежить від дотримання «режиму тиші», який не дотримується бойовиками уже вкотре. Крім того, Луганська обласна ВЦА констатує збільшення обстрілів по всій лінії розмежування, що говорить про те, що терористи не налаштовані вести діалог у рамках Мінських домовленостей. Нагадаю, днями я зустрічався з представниками ОБСЄ, ми домовилися про встановлення на КППВ у Станиці спостережних пунктів міжнародної місії по обидва боки лінії розмежування і про те, що у разі припинення вогню протягом 48 годин, українська сторона продовжить роботу пункту пропуску. Але результатів перемовин немає», -  наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-