В Іловайськ з Росії прибув ешелон з боєприпасами - розвідка

В Іловайськ з Росії прибув ешелон з боєприпасами - розвідка

Укрінформ
З території РФ на залізничну станцію Іловайськ прибув ешелон (5 вагонів) зі 122-мм артилерійськими снарядами, 120-мм мінами та пострілами до гранатометів.

Про це повідомило у четвер Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Зафіксовані чергові факти постачання з території Росії боєприпасів для гаубиць, мінометів та гранатометів. До залізничної станції Іловайськ прибув ешелон (п’ять вагонів) зі 122-мм артилерійськими снарядами, 120-мм мінами та пострілами до гранатометів”, - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у розвідці, протягом доби зафіксовано 33 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, 120 і 82-мм мінометів, з них: один – Щастя (Новоайдарський напрямок); один – Степне (Сєверодонецький напрямок); три – Попасна, Новозванівка, Зайцеве (Слов’янський напрямок); 23 – Новоселівка, Авдіївка, шахта Бутовка, Красногорівка, Мар’їнка (Донецький напрямок); один – Березове (Волноваський напрямок); чотири – Талаківка, Водяне, Широкине (Маріупольський напрямок).

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ “Град” та артилерійських систем калібром понад 100-мм у районах Лозовський, Ясинівка, Макіївка та Саханка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-