До російських артилеристів у Макіївку пригнали підкріплення й танки

До російських артилеристів у Макіївку пригнали підкріплення й танки

Укрінформ
Командування російсько-терористичних військ поповнило боєкомплект підрозділів т.з. “11 окремого мотострілецького полку” (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також перемістило у напрямку Макіївки танковий взвод, два мотострілецькі взводи та 11 вантажних автомобілів.

Про це повідомляє у середу на своєму сайті Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Зберігається активність противника на Донецькому напрямку. У районі н.п.Авдіївка: здійснювались обстріли позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням 82 та 120-мм мінометів; поповнено боєкомплект підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ; заплановано посилення підрозділів 11 омсп, у рамках чого переміщено з Донецька у напрямку Макіївки танковий взвод, два мотострілецькі взводи та 11 вантажних автомобілів", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, загалом протягом минулої доби зафіксовано 23 обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів, 120 та 82-мм мінометів, з них: два – Майорськ, Ленінське (Слов’янський напрямок); 13 – Верхньоторецьке, Авдіївка, Опитне, шахта Бутовка, Мар’їнка (Донецький напрямок); вісім – Широкине, Бердянське (Маріупольський напрямок).

Поруч з цим, українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ “Град” і танків у районах Дебальцеве, Горлівка, Макіївка, Донецьк та Оленівка.

Тим часом, розвідка повідомляє про нові втрати росіян на Донбасі.

"Зафіксовано чергові втрати військовослужбовців 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп: 19 квітня ц.р. загинув один військовослужбовець 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК, а також поранено по одному військовослужбовцю 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ", - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-