Бойовики стягують до Авдіївки диверсійні групи та снайперів — розвідка

Бойовики стягують до Авдіївки диверсійні групи та снайперів — розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська перемістили під Авдіївки снайперський підрозділ та направили диверсійно-розвідувальну групу (ДРГ) з Донецька.

Про це повідомляє  у вівторок на своєму сайті Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Зберігається активність противника на Донецькому напрямку. У районі н.п.Авдіївки продовжуються обстріли позицій сил АТО, у т.ч. із застосуванням 82-мм мінометів; з метою розвідки оборонних порядків сил АТО, а також корегування вогню, з міста Донецьк здійснила вихід ДРГ противника; переміщено снайперський підрозділ”, - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, протягом доби зафіксовано 46 обстрілів зі стрілецької зброї, гранатометів, ЗУ-23-2, БМП, 122-мм артилерійських систем,120 та 82-мм мінометів, з них: 3 – Станиця Луганська, (Новоайдарський напрямок); 3 – Трьохізбенка (Сєверодонецький напрямок); 1 – Новгородське (Слов’янський напрямок); 27 – Верхньоторецьке, Авдіївка, Невельске, Красногорівка, Мар’їнка (Донецький напрямок); 11 – Славне, Тарамчук, Березове, Новотроїцьке, Гранітне (Волноваський напрямок); 1 – Широкине (Маріупольський напрямок).

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність самохідних артилерійських установок і танків у районах Молодіжного, Макіївки та Піонерського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-