До Словаччини за день двічі намагалися провезти контрабандні цигарки

До Словаччини за день двічі намагалися провезти контрабандні цигарки

Фото
Укрінформ
Прикордонники Чопського загону спільно з представниками фіскальної служби в пункті пропуску «Малий Березний» виявили близько 3,5 тисяч пачок цигарок.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Дві спроби незаконного переміщення сигарет через кордон припинили нещодавно прикордонники Чопського загону спільно з представниками фіскальної служби", - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки в пункті пропуску «Малий Березний» автомобіля Peugeot, який прямував на виїзд з України оглядова група  знайшла в днищі автомобіля спеціально обладнаний сховок з понад тисячею пачками тютюнових виробів марки «L&M». Власником контрабандної знахідки виявився громадянин України. Автівку разом із вантажем  передали представникам фіскальної служби.

Однак вже згодом в цьому ж пункті пропуску прикордонники та працівники фіскальної служби зупинили ще один автомобіль марки Мercedes під керуванням громадянина Литви. В ході перевірки спрацював службовий собака, натренований на пошук тютюнових виробів. Під час поглибленого  огляду в конструктивних особливостях автівки було виявлено 7 схованок. В них знаходилось майже 2,5 тисячі пачок сигарет також марки «L&M». Тютюнові вироби та автомобіль вилучили встановленим порядком. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-