Слободян: Кількість обстрілів прикордонників різко зросла

Слободян: Кількість обстрілів прикордонників різко зросла

Укрінформ
Прикордонна служба відзначає збільшення кількості обстрілів своїх позицій на дорожніх коридорах та на контрольних пунктах пропуску на лінії розмежування.

Про це заявив на брифінгу в Укрінформі помічник голови Державної прикордонної служби України прес-секретар Олег Слободян.

"Різко збільшилась кількість обстрілів з боку російсько-терористичних військ позицій прикордонників на дорожніх коридорах та безпосередньо обстрілів контрольно-пропускних пунктів в'їзді та виїзду на лінії розмежування. Загалом, упродовж тижня зафіксовано п'ять обстрілів зі стрілецької зброї та гранатометів. У зв'язку з цим було тимчасово призупинено роботу пішохідного переходу "Станиця Луганська", - сказав Слободян.

Водночас він зауважив, що впродовж тижня дещо знизилась активність використання російсько-терористичними військами повітряних засобів та безпілотних літальних апаратів. Прикордонники зафіксували польоти вертольотів РФ вздовж адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом у п'яти випадках. Крім того, в районі окупованого півострова зафіксовано було сім безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-