Доба в АТО: бойовики випустили 114 мін

Доба в АТО: бойовики випустили 114 мін

Укрінформ
Минулої доби бойовики 87 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На території Донецької та Луганської областей обстановка залишається складною. Минулої доби кількість обстрілів незаконними збройними формуваннями по силах АТО наблизилась до рекордної відмітки за квітень та склала 87", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, порушуючи режим тиші ворог 22 рази використовував міномети, випустивши у бік української сторони 114 мін. Найбільше обстрілів, а саме 9 було здійснено по наших позиціях в Авдіївці. Вогневих ударів із забороненої Мінськими домовленостями зброї українські захисники зазнали в районах Новгородського, Мар’їнки, Талаківки, Широкіного, Пісків, Зайцевого та Опитного. 

З озброєння бойових машин піхоти сепаратисти стріляли 12 разів. Обстрілів зазнали опорні пункти українських сил в районах Луганського, Новгородського, Майорська, Мар’їнки та Новотроїцького.

За інформацією прес-центру, що у кожному випадку бойовики підсилювали інтенсивність вогню гранатометами, кулеметами, стрілецькою зброєю.

а вказаний період підрозділи Збройних Сил України змушені були 25 разів відкривати вогонь у відповідь, виключно з озброєння малих калібрів, повідомили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-