АТО:  терористи обстріляли Авдіївку за добу майже 20 разів

АТО: терористи обстріляли Авдіївку за добу майже 20 разів

Відео
Укрінформ
За минулу добу російські терористичні угрупування 79 разів вели вогонь по позиціях українських захисників у здовж всієї лінії розмежування.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Бойовики продовжують використовувати проти сил АТО зброю великого калібру. Обстрілюючи з мінометів наші позиції в районах Пісків, Майорська, Зайцевого, Луганського, Кам’янки незаконні збройні формування 16 разів наносили вогневі удари калібром 120мм та 82мм", - йдеться у повідомленні.

Найбільш активні дії ворога спостерігалися поблизу Авдіївки, де противник з мінометів та зброї меншого калібру 19 разів обстріляв позиції українських військових.

Також неодноразово найманці вели вогонь у напрямку Станиці Луганської, Невельського, Опитного, Гнутового, Зайцевого та Мар’їнки.

З озброєння бойових машин піхоти обстрілів зазнали опорні пункти українських сил в районах Луганського, шахти Бутівки та Новотроїцького.

Порушення режиму тиші прихильниками Кремля здійснюється як вдень, так і вночі. У першому випадку ворог часто стріляє по своїх позиціях з метою дискредитації бійців Збройних Сил України в очах мирного населення, а в другому – керуючись тим, що спостережних місій ОБСЄ в цей час поблизу лінії розмежування немає.

Аби утримати свої позиції підрозділи Збройних Сил України 8 разів відкривали вогонь у відповідь.

Фото: Аброськін, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-