В Одесі вандали розтрощили кладовище

В Одесі вандали розтрощили кладовище

Фото
Укрінформ
Співробітники Малиновського відділу поліції Одеси розслідують масові руйнування могильних пам'ятників на Західному кладовищі міста, вчинені в ніч на 10 квітня.

Про це повідомили Укрінформу в відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"До чергової частини поліції надійшло повідомлення оператора спецлінії «102» про те, що на цвинтарі, розташованому по вул. Тираспольське шосе, 22 зруйновано близько ста надгробків. Слідчо-оперативна група та експерти, які прибули на місце, встановили, що насправді зловмисники зруйнували або частково пошкодили понад 40 надгробних плит. Вони були зведені на могилах померлих осіб різної статі та різного віку, які були поховані у період з 2004 по квітень поточного року", - зазначили в поліції.

У відділі комунікацій уточнили, що "інформація про належність зруйнованих могил воїнам АТО чи ветеранам Другої світової війни не відповідає дійсності".

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до вандалізму.

Фото: Думська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-