АТО: бойовики підлаштували час обстрілів під графік ОБСЄ

АТО: бойовики підлаштували час обстрілів під графік ОБСЄ

Укрінформ
Ситуація на сході України продовжує загострюватися. Минулої доби кількість обстрілів позицій сил АТО рекордно зросла.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Російські найманці 91 раз стріляли з озброєння танку, мінометів різних калібрів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Зокрема, вогневих ударів зі зброї калібру 120- та 82-міліметри було завдано ворогом 11 разів по Авдіївці з напрямків Мінерального, Ясинуватої та Яковлівки. А по українських захисниках Широкіного бойовики цілили 12 разів виключно зі сторони Саханки. Також вогневих ударів з мінометів було завдано у напрямку опорних пунктів Збройних Сил України в районах Новотроїцького, Талаківки і Павлопіля.

З озброєння танків незаконні збройні формування стріляли у районі оборонних позицій Луганського, де по нашим підрозділах здійснено 15 пострілів із калібру 125мм.

Слід зауважити, що більше половини випадків порушення режиму тиші бойовиками було здійснено в період з 17 до 24 години, коли спостерігачів ОБСЄ немає поблизу лінії розмежування.

Незважаючи на натиск ворога підрозділи сил АТО продовжують контролювати ситуацію. За вказаний період вони змушені були 17 разів відкривати вогонь у відповідь.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-