На Запоріжжі розбійники обстріляли й підпалили інкасаторів

На Запоріжжі розбійники обстріляли й підпалили інкасаторів

Фото
Укрінформ
Під Мелітополем невідомі обстріляли й підпалили інкасаторський автомобіль. На щастя, люди в авто й цінності не постраждали.

Як повідомляє Головне управління Нацполіції в Запорізькій області, інцидент стався у п'ятницю ввечері на автошляху Харків-Сімферополь приблизно за 20 км від Мелітополя.

Встановлено, що 8 квітня о 19:10 броньований автомобіль "Фольксваген Т6", що належав одному з комерційних банків, рухався цим автошляхом з Мелітополя в напрямку Запоріжжя. У районі 384 кілометра (перед поворотом на село Спаське) близько 19:22 невідомі з нарізної зброї здійснили декілька пострілів по автомобілю інкасації, змусивши водія зупинити машину. Потім зловмисники облили капот авто рідиною та підпалили.

"Від пострілів та пожежі інкасатори не постраждали, гроші були евакуйовані", - зазначили у поліції.

Відомості про пригоду внесено до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (Замах на вбивство), та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Ведуться активні пошуки зловмисників.

Правоохоронці просять громадян, які 8 квітня з 17-ї до 19 год. 30 хвилин проїжджали цією дорогою з увімкненим відеореєстратором, зберегти відео та звернутися до найближчого підрозділу поліції.

Фото: РИА Мелитополь

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-