ФСБ наказала облаштувати в Донецьку секретний морг для росіян

ФСБ наказала облаштувати в Донецьку секретний морг для росіян

Укрінформ
Федеральна служба безпеки Росії наказала так званому “меру” міста Донецьк Ігорю Мартинову облаштувати надсекретний комплекс для зберігання та ідентифікації тіл загиблих російських військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр ГУР Міністерства оборони України.

"Під час зустрічі (у Ростові-на-Дону, РФ - ред.) І.Мартинов отримав завдання організувати спорудження у м. Донецьк комплексу спеціальних приміщень для зберігання та ідентифікації тіл загиблих російських військовослужбовців, у т.ч. з використанням мобільної лабораторії визначення ДНК, яка прибула з Росії до м. Донецьк 9 березня ц.р. Відповідно до вимог співробітників російських спецслужб, такий комплекс повинен розміщуватися на ізольованій території, з жорстким пропускним режимом, а “мер” І.Мартинов несе персональну відповідальність за виток будь-якої інформації щодо існування зазначеного комплексу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окрім “мера” на зустрічі були присутні його заступник І.Пономаренко та так званий генеральний прокурор “ДНР” А.Співак.

Встановлено, що 4 квітня у м. Ростов-на-Дону представниками ФСБ РФ проведено робочу нараду, де головна увага приділялася саме недопущенню витоку інформації про загиблих та поранених військовослужбовців ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-