У Криму знищили майже дві тонни «санкційних» овочів і фруктів

У Криму знищили майже дві тонни «санкційних» овочів і фруктів

Укрінформ
В анексованому Росією Криму знищили майже дві тонни овочів і фруктів, вилучених силовиками на сімферопольському оптовому ринку «Кримський Привоз».

Про це повідомляють "Крим.Реалии" з посиланням на прес-службу підконтрольної Москві прокуратури півострова.

«Встановлено, що на ринку реалізовували продукцію, яка, згідно з відповідними указами президента Російської Федерації, заборонена до ввезення, оскільки країнами її походження є країни Європи і Туреччина. Загалом виявили майже 2 тонни санкційних овочів і фруктів, які були вилучені і того ж дня утилізовані», – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією відомства, перевірці підлягало «дотримання законодавства при реалізації сільськогосподарської продукції та міграційного законодавства».

«Матеріали щодо семи підприємців, які торгували забороненою продукцією, спрямовані в управління Росспоживнагляду для притягнення до адміністративної відповідальності... Крім того, щодо восьми осіб складено адміністративні матеріали за порушення міграційного законодавства», – зазначили у відомстві.

Нагадаємо: обмежувальні заходи на імпорт продуктів харчування і сільськогосподарської продукції РФ запровадила щодо країн, які впровадили раніше санкції проти Москви через її окупації українського Криму і агресії на сході України.

З 6 серпня 2015 року виявлені нелегальні продукти, відповідно до указу президента Росії Путіна, почали знищувати, а не повертати постачальникам, як раніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-