Сили АТО відбили атаку ДРГ поблизу Гранітного – 61 обстріл за добу

Сили АТО відбили атаку ДРГ поблизу Гранітного – 61 обстріл за добу

Укрінформ
У зоні проведення АТО активність російських теругруповань різко зросла. Протягом минулої доби бойовики 61 раз порушували режим припинення вогню, що наполовину більше у порівнянні з добою раніше.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Використовуючи міномети різних калібрів російські найманці завдали вогневих ударів по позиціям наших сил майже уздовж всієї лінії розмежування.

На Донецькому напрямку ворог цілив 4 рази у захисників Авдіївки, 3 рази у напрямку Новгородського та два - по Зайцевому.», - йдеться у повідомленні.

На лінії фронту противник використовує різні види зброї одночасно: міномети, кулемети великого калібру, гранатомети, роботу снайперів.

Зазначається, що на Маріупольському напрямку також застосовується зброя, заборонена Мінськими домовленостями, зокрема, обстрілів із мінометів калібру 120мм зазнали позиції наших військових поблизу Талаківки, а із мінометів калібру 82мм - біля Широкіного.

На цьому ж напрямку в районі Гранітного терористи спробували взяти штурмом одну із позицій сил АТО. Для відбиття та запобігання проникнення противника на опорний пункт особовим складом було відкрито зосереджений вогонь з кулеметів та стрілецької зброї. Це змусило ДРГ відступити.

«На Луганщині теж було неспокійно. Ворожі міномети били по наших позиціях біля Новозванівки», - повідомляє штаб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-