На Донеччині підполковника податкової за хабар засудили до 8 років в'язниці

На Донеччині підполковника податкової за хабар засудили до 8 років в'язниці

Укрінформ
У Донецькій області підполковника податкової міліції за отримання хабара у 300 тисяч гривень засудили до 8 років позбавлення волі.

Про це в понеділок повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Вироком Краматорського міського суду колишнього працівника податкової міліції визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди у значному розмірі) Кримінального кодексу України. Суд повністю підтримав позицію державного обвинувача та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна», - сказано в повідомленні.

Під час слідства, яке проводив перший слідчий відділ слідчого управління прокуратури Донецької області, встановлено, що заступник начальника  управління - начальник першого відділу кримінальних розслідувань  слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у місті Краматорську Головного управління Міндоходів у Донецькій області наприкінці 2014 року отримав від жінки неправомірну вигоду у сумі 300 тисяч гривень.

За таку суму податківець обіцяв закрити кримінальне провадження щодо службових осіб приватного підприємства, на якому жінка працювала бухгалтером.

Підполковника податкової міліції було викрито під час отримання хабара та заарештовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-