Розвідка викрила ще трьох російських генералів на Донбасі

Розвідка викрила ще трьох російських генералів на Донбасі

Фото
Укрінформ
Розвідка встановила, де зараз перебувають та яку роботу виконують кадрові російські генерали, які у 2014-2015 роках брали безпосередню участь у збройній агресії Росії проти України на командних посадах у 2-му армійському корпусі (Луганськ) Збройних сил РФ. 

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

Зокрема, генерал-майор Кузовлєв Сергій Юрійович (Кузовлев Сергей Юрьевич), який з кінця 2014 р. до весни 2015 р. командував 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, після повернення до Росії, у липні 2015 р., був призначений на посаду командувача 20-ї Армії (місто Вороніж) Західного військового округу (м. Санкт-Петербург) ЗС РФ.

Другий військовослужбовець - генерал-лейтенант Сергій Юдін - зараз обіймає посаду начальника організаційно-мобілізаційного управління Західного військового округу Збройних сил Росії.

"Генерал-лейтенант Юдін Сергій Сергійович (Юдин Сергей Сергеевич), який у 2015 р. командував 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, повернувся на посаду начальника організаційно-мобілізаційного управління Західного ВО (м.Санкт-Петербург) ЗС РФ", - зазначається в повідомленні.

Третій військовослужбовець - генерал-майор ЗС РФ Олег Цеков - також перебуває в Росії, де йому було присвоєно звання "генерал-майор" за виконання злочинних наказів на тимчасово окупованих територіях сходу України.

 "Генерал-майор ЗС РФ Цеков Олег Мусович (Цеков Олег Муссович), який з кінця 2014 р. до весни 2015 р. командував 2-ю окремою мотострілецькою бригадою (Луганськ) 2 АК ЗС РФ, повернувся на посаду командира 200-ї окремої мотострілецької бригади (н. п. Печенга, Мурманська обл.) Берегових військ Північного флоту ВМФ РФ. За виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях сходу України, указом президента РФ від 21.02.2015 р. №91, отримав військове звання "генерал-майор", - уточнюється у повідомленні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-