АТО: бандити вдалися до мінометів під Авдіївкою та Широкиним

АТО: бандити вдалися до мінометів під Авдіївкою та Широкиним

Укрінформ
На сході України триває збройне протистояння - російські бандформування здійснили 23 обстріли українських військових, зокрема на Донецькому напрямку - 16, на Маріупольському  - 5 та два - на Луганському.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Одним із найпомітніших на мапі бойових дій населених пунктів залишається Авдіївка. Саме тут по опорних пунктах наших сил було завдано шість вогневих ударів з мінометів. Поєднуючи заборонену зброю калібру 120 мм та 82 мм, незаконні збройні формування посилювали інтенсивність вогню стрільбою із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Обстріли сталися також із кулеметів великого калібру в районі Майорська, а з ручних та автоматичних гранатометів у напрямку Луганського, Зайцевого, Опитного, Новгородського та шахти Бутівка.

На Маріупольському напрямку бойовики завдали удар із мінометів по захисниках Широкиного, а на Луганщині, використовуючи своїх снайперів та вогонь зі стрілецької зброї, обстріляли Трьохізбенку і Станицю Луганську.

З метою утримання районів оборони сили АТО чотири рази відкривали вогонь у відповідь на ворожі провокації, використовуючи стрілецьку зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-