Жебрівський: Промзона Авдіївки нагадує декорації до постапокаліптичного фільму

Жебрівський: Промзона Авдіївки нагадує декорації до постапокаліптичного фільму

Укрінформ
Голова обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський привіз гуманітарну допомогу до промзони Авдіївки та селища Піски.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Промзона Авдіївки – зараз це одна з найбільш гарячих ліній обстрілу з боку проросійських бойовиків. Територія нагадує декорації для постапокаліптичного фільму. Сьогодні побував у наших хлопців, які тримають передову. Спальні мішки, каремати, побутові речі стануть у нагоді. Обговорили і більш вагомі питання військового характеру. Найближчим часом результати розмови озвучу Президенту під час особистої зустрічі", - написав Жебрівський.

Губернатор також зазначив, що за кілька кілометрів від Донецька знаходиться зруйноване селище Піски: "Колись в елітному селищі мешкали майже 2,5 тисячі людей. Залишилось 13. Спільно з представниками військово-цивільного співробітництва сьогодні підвезли гуманітарну допомогу. Вразила старенька жінка, яка щиро дякувала армійцям за всіляку допомогу, а потім попросила привезти корму для котів і собак, яких прихистила у себе".

За словами Жебрівськрнр, на лінії розмежування у людей прохання схожі, - в першу чергу допомогти з будівельними матеріалами. "Цю частину бере на себе обласна влада. Будемо також вивчати можливість відновлення електропостачання в Первомайську", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-