Розвідка підказала ОБСЄ місця дислокації танків бойовиків

Розвідка підказала ОБСЄ місця дислокації танків бойовиків

Укрінформ
Українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність артилерійських систем калібром понад 100-мм і танків.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, бойовики скупчили техніку в районах Кіровська, Смілого, Жданівки та Тореза.

За даними ГУР, протягом доби найбільша активність противника спостерігалась на Слов’янському та Донецькому напрямках.

"Продовжуються інтенсивні обстріли позицій сил АТО у районах н.п. Зайцеве та промислової зони н.п. Авдіївка, у т.ч. із застосуванням 82-мм та 120-мм мінометів", - йдеться у повідомленні.

Здійснюється розвідка з метою викриття системи вогню та уточнення оборонних порядків підрозділів сил АТО: у районі н.п. Авдіївка зафіксовано безпілотний літальний апарат тактичного рівня, запуск якого здійснено з району н.п. Горлівка; у районі н.п. Ясинувата підтверджено перебування маневреної групи радіоелектронної розвідки.

"1 квітня ц.р. зафіксовано переміщення особового складу та бойової техніки: до н.п. Дебальцеве – особовий склад (до роти) та два вантажні автомобілі з боєприпасами; у напрямку н.п. Вуглегірськ – гаубична артилерійська батарея 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - додали у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-