Поліція і ГПУ створюють штаб для боротьби з бурштиновими браконьєрами

Поліція і ГПУ створюють штаб для боротьби з бурштиновими браконьєрами

Укрінформ
Національна поліція спільно з Генеральною прокуратурою планують створити оперативний штаб для оперативного реагування на ситуацію навколо незаконного видобутку бурштину у Сарненському районі Рівненської області.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції. 

«Спільно з Генпрокуратурою напрацьовано комплекс заходів. Зокрема, буде створено оперативний штаб для оперативного реагування на ситуацію навколо незаконного видобутку бурштину», - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, керівництво Нацполіції доручило структурним підрозділам, відповідальним за забезпечення публічної безпеки, розробити оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на вирішення конфліктної ситуації, що склалася навколо незаконного видобутку бурштину в Сарненському районі на Рівненщині.

«Наразі поблизу місця інциденту перебуває достатня кількість правоохоронців для забезпечення правопорядку. Керівництву обласної поліції доручено вжити усіх необхідних заходів для врегулювання ситуації. Національна поліція України готова забезпечити публічну безпеку і в межах законодавства адекватно реагувати на порушення правопорядку», - підкреслили в НПУ.

Разом із тим, у Національній поліції наголосили та тому, що видобуток і продаж бурштину досі не врегульований на законодавчому рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-