Підозрюваного в убивстві свідка розстрілу групи

Підозрюваного в убивстві свідка розстрілу групи "Ендрю" взяли під варту

Укрінформ
Ленінський райсуд Харкова обрав запобіжний захід для затриманого за підозрою у вбивстві свідка у справі про розстріл групи "Ендрю" у вигляді утримання під вартою на два місяці

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у суді.

"За рішенням суду затриманий за підозрою у вбивстві свідка у справі про розстріл групи "Ендрю" проведе два місяці досудового слідства під вартою", -  зазначили у суді.

Слідство здійснюється за статтями "Умисне вбивство" і "Замах на вбивство".

Як повідомляв Укрінформ, вночі 21 березня у кафе біля Південного вокзалу невідомий убив ножем 30-річного розвідника 92-ої окремої механізованої бригади і тяжко поранив 24-річного бійця цієї ж бригади, які були у відпустці. Убитий міг бути свідком розстрілу групи "Ендрю".

Підозрюваний у вбивстві свідка - 30-річний житель Донецької області - намагався заховатися, але був затриманий.

У лютому 2016 року в Краматорську заарештовані за підозрою у розстрілі групи "Ендрю" двоє демобілізованих бійців 92-ої бригади, яким загрожує довічний термін.

У вересні 2015 року вночі біля міста Щастя Луганської області здійснено напад на групу волонтера з позивним "Ендрю", яка протидіяла контрабанді у прифронтовій смузі. У результаті нападу загинули дві особи, включаючи "Ендрю",  поранення дістали четверо.

Фото: zn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-