Штаб АТО попередив про провокаційні мітинги терористів

Штаб АТО попередив про провокаційні мітинги терористів

Укрінформ
У середу, 30 березня, на площах міст так званих окремих районів Донецької області (ОРДО), тимчасово непідконтрольних Україні, планується проведення мітингів протидержавного характеру, націлених на підрив територіальної цілісності та незалежності України.

Про це йдеться у повідомленні прес-центр штабу АТО.

«У таких населених пунктах як Донецьк, Макіївка, Горлівка, Єнакієве, Дебальцеве, Вуглегірськ та інших «народні рупори» будуть звинувачувати Україну в недотриманні низки пунктів Мінських домовленостей, постійному порушенні режиму припинення вогню, навмисному ускладненні перетину контрольно-пропускних пунктів цивільними особами, невиконання умов по розмінуванню буферних зон, що начебто призвели до загибелі мирних мешканців. З іншого боку будуть дякувати військовослужбовцям ДНР за боротьбу за свободу своєї «республіки», - йдеться у повідомленні.

Фінансове забезпечення цих масових провокацій здійснюється російськими політичними організаціями через незаконно обраних лідерів так званих «ДНР» і «ЛНР».

«З метою залучення до участі в протестах встановленої кількості осіб планується виділення близько 400 тисяч російських рублів. Підтримку «волі народу» повинна забезпечити і так звана Донецька народна дружина, яка буде вести збір активістів і взаємодію через соціальні мережі», - наголошують військові.

Вони переконані - задум масових провокацій полягає у формуванні негативної суспільної світової думки про органи виконавчої влади і керівництво держави, армію і справжніх захисників України, розпалюванні ворожнечі між простими людьми, яких розділила російська агресія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-