ГУР: на Донбасі знищили чотирьох диверсантів РФ, шістьох – важко поранили

ГУР: на Донбасі знищили чотирьох диверсантів РФ, шістьох – важко поранили

Укрінформ
Під Авдіївкою та Горлівкою внаслідок бойових зіткнень загинули 4 російських військовослужбовці зі складу диверсійно-розвідувальних груп, 6 отримали важкі поранення.

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України в неділю.

"Зафіксовано чергові втрати у розвідувальних підрозділах 11 омсп та 3 омсбр 1 АК ЗС РФ, що беруть участь у бойових зіткненнях у районі н.п. Авдіївка та Горлівка. 26 березня ц. р. загинуло чотири російських військовослужбовці із складу диверсійно-розвідувальних груп та шість отримали важкі поранення", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, в районі Авдіївки противник веде активну розвідку позицій сил АТО та здійснює поповнення боєкомплекту передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

"Зберігається інтенсивний вогневий вплив на підрозділи сил АТО. Протягом доби зафіксовано 44 обстріли позицій Збройних Сил України. Найбільша кількість обстрілів відмічена на Слов’янському та Донецькому напрямках", - додали в ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-