У Херсоні військовим не продаватимуть спиртне

У Херсоні військовим не продаватимуть спиртне

Укрінформ
Депутати Херсонської міської ради на сесії у п'ятницю тимчасово, на час проведення в Україні АТО, заборонили продаж на території міста Херсон спиртного військовослужбовцям.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наступне питання - про тимчасову заборону (на період проведення АТО) продажу в торговельних об'єктах міста, закладах ресторанного господарства і дозвілля алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України та інших військових формувань. Координаційна рада підтримала. Прошу визначатись. Прийнято рішення", - сказав під час розгляду питання головуючий на сесії міський голова Володимир Миколаєнко.

Це рішення підтримали на сесії 40 із 44 депутатів, присутніх у сесійній залі. 3 депутати не голосували, 1 - утримався.

Як повідомляв Укрінформ, Рада оборони прикордонної з анексованим Росією Кримом Херсонщини у лютому 2016 року прийняла рішення звернутися до органів місцевого самоуправління області щодо необхідності введення ними заборони на продаж на своїй території спиртного військовослужбовцям дислокованих у регіоні військових підрозділів. Заборона має стосуватися не лише продажу воякам алкоголю в магазинах, але й продажу їм спиртного на розлив у кафе та інших закладах громадського харчування. Згідно з інформацією командирів дислокованих на Херсонщині військових підрозділів, оприлюдненою на засіданні Ради оборони, через вільний продаж у населених пунктах області військовослужбовцям спиртного за їх участю у п'яному стані скоюються злочини, правопорушення, стаються нещасні випадки, дорожньо-транспортні та інші пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-