У

У "Л/ДНР" випустять поштові марки "Спасибо президенту Путину" - розвідка

Укрінформ
Військові пропагандисти запланували вручення керівниками т. зв. "ЛНР" та "ДНР" спеціальних лімітованих поштових марок “Спасибо России” та “Спасибо президенту Путину” особовому складу "гуманітарного конвою", який сьогодні прибув на окупований Донбас з Росії. 

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки МОУ. 

"У зв'язку із прибуттям до тимчасово окупованих територій Донбасу 50 “гуманітарного” конвою МНС РФ, російським військовим пропагандистам Центру інформаційного протиборства визначено завдання використати цей факт, як черговий привід для формування у місцевого населення почуття вдячності керівництву Росії за допомогу та підтримку. Планом проведення заходів військової пропаганди передбачається випуск поштових марок: “Спасибо России” та “Спасибо президенту Путину” і їх вручення особовому складу “гуманітарного” конвою керівниками т. зв. народних республік ("ЛНР" та "ДНР")", - йдеться в повідомленні. 

Як повідомляв Укрінформ, російська сторона сьогодні в односторонньому порядку здійснила оформлення чергового, п'ятдесятого, так званого гуманітарного конвою у складі 118 автомобілів, причому МНС РФ заявляв, що у складі конвою було 90 автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-