Росія відправила на Донбас 50-й

Росія відправила на Донбас 50-й "гумконвой"

Укрінформ
Офіційно "гуманітарний конвой" везе продукти харчування, предмети першої необхідності і навчальну літературу і складається з 90 автомобілів.

Про це повідомили в МНС РФ.

"О 04:00 за київським часом (03:00 за київським часом – ред.) з Донського рятувального центру МНС в Ростовській області в бік російсько-українського кордону вийшли близько 90 автомобілів, які везуть в Донецьку і Луганську області понад 1,1 тис. тонн гуманітарної допомоги", - повідомили в МНС РФ.

Офіційно заявляється, що "гумконвой" везе продукти харчування, предмети першої необхідності і навчальну літературу для школярів і студентів.

"Перед прибуттям на державний кордон, колона розділиться на дві частини. Одна з них пройде на пункт пропуску «Донецьк», друга – на «Матвєєв Курган» для проходження необхідних митних процедур у відповідності з міжнародним законодавством по доставці гуманітарних вантажів", - йдеться в повідомленні.

Варто додати, що ніякого права їхати без дозволу України на її територію МНС РФ не має права, а такого дозволу наша країна не дає ось вже 50-й раз поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-