Прикордонники з неба пильнуватимуть стежки контрабандистів

Прикордонники з неба пильнуватимуть стежки контрабандистів

Укрінформ
Держприкордонслужба залучить озброєні автомобілі високої прохідності та авіацію для підсилення контролю за ділянками кордону в межах відповідальності Чернівецького прикордонного загону, щоб перекрити можливі контрабандні маршрути.

Про це на прес-конференції у Чернівцях повідомив перший заступник голови Держприкордонслужби України Василь Серватюк.

«Ми подаємо резерви нашої авіації для того, щоб можна було проводити повітряний моніторинг, щоби виявити ті ділянки українсько-румунського кордону, які, враховуючи кліматичні умови, певні особливості гірської місцевості області, важкопрохідні. Це нам дозволить перекрити можливі канали або маршрути направлення тютюнових виробів на територію сусідньої держави», - зазначив Серватюк.

За його словами, до охорони українсько-румунського кордону на території Чернівецької області найближчими днями будуть залучені і вертольоти Мі–8, а в подальшому, в разі необхідності - армійська авіація.

Як повідомила прес-служба Чернівецького прикордонного загону, 22 березня до Чернівецької області прибуває 30 мобільних груп, повністю укомплектованих, забезпечених зброєю та автомобілями високої прохідності – «Фольксваген Амарок», «Рендж Ровер», «Рено Дастер».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-