Штаб назвав гарячі точки на Донбасі

Штаб назвав гарячі точки на Донбасі

Карта
Укрінформ
Протягом минулої доби російські окупаційні сили продовжували активно порушувати мирні домовленості, передусім на Донецькому напрямку, ведучи вогонь з мінометів, танків, БМП, 152-мм артилерії (САУ).

Про це на брифінгу у Києві у понеділок заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку, як і раніше, епіцентром бойових дії залишається Авдіївка. За минулу добу окупанти неодноразово застосовували важке озброєння - міномети, танки, БМП, а також 152-мм артилерію (САУ). Вогонь ведеться з Ясинуватої та її околиць", - повідомив Лисенко.

За його словами, також дуже неспокійно на Світлодарській дузі та в Зайцевому - противник підтягнув на передову великі сили та важке озброєння (міномети та БМП). Активно стріляють снайпери бойовиків.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку противник здійснив 28 обстрілів наших позицій.

На Луганському напрямку відбулася перестрілка в районі Трьохізбенки. При цьому, окупанти застосували 82-мм міномет, тому сили АТО відкрили вогонь у відповідь. Інцидент тривав більше 1 години.

На Маріупольському напрямку сили АТО відбили напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) під Новотроїцьким. Також окупанти здійснили дві провокації під Мар'їнкою.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-