У Львові доцент на Porsche погрожувала патрульному

У Львові доцент на Porsche погрожувала патрульному

Відео
Укрінформ
Доцент на автомобілі Porsche Cayenne з чоловіком погрожували звільненням патрульному і ображали його.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

"На Західному об‘їзді Львова, патрульні помітили автомобіль, водій якого при перестроюванні з крайньої правої смуги у крайню ліву не увімкнув відповідного світлового покажчика повороту. Відтак порушив пункт ПДР 9.2 б (подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку перед перестроюванням, поворотом або розворотом), чим скоїв правопорушення за ст.122 ч.2 КУпАП (порушення правил руху автомагістралями, користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку)", - зазначають правоохоронці.

"Коли Cayenne зупинили, водійка не хотіла визнавати свого порушення і почала ображати поліцейських. Вийшовши з авто жінка хотіла піти у торговий центр в який і приїхала. Відмовлялася виконувати законні вимоги поліцейських пред'явити водійське посвідчення. До образ приєднався чоловік, почав погрожувати патрульним звільненням, комусь телефонував. Сказав, що вони юристи, а дружина викладач університету Франка", - додали у поліції.

У поясненні жінка написала, що патрульні мають упереджене ставлення до водіїв на дорогих автівках. Штраф, який має сплатити порушник - 425 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-