АТО: Бойовики гатили з ПТРК та задіяли диверсантів

АТО: Бойовики гатили з ПТРК та задіяли диверсантів

Карта
Укрінформ
Бойовики вчора обстріляли позиції сил АТО у Попаснянському районі на Луганщині з протитанкових ракетних комплексів (ПТРК), а потім напад здійснила диверсійно-розвідувальна група (ДРГ).

Про це заявив на брифінгу у четвер в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Луганському напрямку незаконні збройні формування порушили режим тиші у Попаснянському районі. Ворог відкрив вогонь по наших позиціях з ПТРК. Також ввечері на цих же рубежах оборони сили АТО відбили напад ворожої ДРГ (до 15 осіб)", - повідомив Мотузяник.

Він також зазначив, що російські окупаційні війська здійснюють цілодобові обстріли позицій сил АТО у Зайцевому, застосовуючи міномети, бронетехніку і протитанкові ракетні комплекси (ПТРК).

"На Донецькому напрямку тривають масовані мінометні обстріли українських позицій у Зайцевому. Ворог активно застосовує бронетехніку та ПТРК. Обстріли тривають, як вдень, так і вночі, майже безперервно", - повідомив Мотузяник.

За словами речника, в ході обстрілів бойовиків пошкоджено кілька житлових будинків.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-