Скандальний екс-голова поліції Вінниччини: Пішов сам через бардак

Скандальний екс-голова поліції Вінниччини: Пішов сам через бардак

Укрінформ
Колишній голова поліції Вінничини Антон Шевцов заявив, що звільнився з посади через незгоду із системою.

Про це Шевцов написав у Фейсбуці.

«Пішов сам. Бо не згоден із системою, де потрібна красива картинка для ЗМІ, а не результат. Саме цій картинці ми зобов’язані тому розвалу і бардаку, який діється у країні», - заявив Шевцов.

У своєму зверненні до спільноти користувачів мережі підполковник наголошує, що не ублажатиме «кримінальних елементів псевдопатріотів, які називають себе активістами».

«Звик запобігати видачі дозволів на зброю людям, які захоплювали державні споруди і кидали у них коктейлі Молотова… Я звик боротися із криміналом і покидьками, а не розмірковувати над політичним підгрунтям своїх дій», - резюмував Шевцов і наголосив, що саме це – основна причина його звільнення.

Як повідомлялося раніше, голова Нацполіції Хатія Деканоідзе 14 березня задовольнила рапорт про відставку Шевцова з посади начальника Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області. Формулювання - «у зв'язку з необхідністю проведення перевірки за нововиявленими обставинами». Виконання обов'язків начальника ГУНП у Вінницькій області тимчасово покладено на Юрія Педоса, який наразі є першим заступником начальника поліції Вінничини. У грудні минулого року Педос пройшов атестацію до лав Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-