"Врожайний день" у Вінниці: заступника Шевцова теж відсторонили

Укрінформ
Тимчасово виконуючий обов’язки керівника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Юрій Педос відсторонив заступника начальника відомства Олександра Селіверстова від займаної посади. Активісти хочуть відставки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З метою усебічної та об’єктивної перевірки інформації негативного характеру, викладеної в засобах масової інформації стосовно заступника начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області Селіверстова О.А. та враховуючи активну позицію громадськості, вимог п. 2.3 Інструкції про проведення службових розслідувань на час службового розслідування відсторонити від виконання службових обов’язків», - йдеться у наказі.

Утім, таке рішення не влаштовує активістів, які й далі пікетують будівлю обласної поліції. Вони вимагають негайного звільнення Селіверстова, палять шини і навіть встановили намет.

Як повідомляв Укрінформ, активісти наполягають і на звільненні начальника облуправління Нацполіції Антона Шевцова. Його сьогодні відсторонено від посади.

Координатор люстраційного комітету у м.Вінниці Анатолій Банах звернувся з заявою до обласного управління СБУ з вимогою порушити кримінальне провадження проти Шевцова та його заступника Селіверстова за державну зраду, яку вони вбачають у діях правоохоронців під час виконання ними службових обов'язків у 2014-15 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-