У Маріуполі ліквідували

У Маріуполі ліквідували "наркотичний кооператив"

Укрінформ
У Маріуполі поліція ліквідувала нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Співробітники кримінальної поліції главку у режимі суворої секретності кілька тижнів готували операцію, в результаті якої затримана співвласниця наркобізнесу, яка збувала небезпечний психотропний засіб. З нарколабораторії, облаштованої у приватному будинку 43-річної жінки, вилучено партію готового до продажу амфетаміну на суму понад 10 тисяч гривень. Оперативники вживають заходів щодо затримання її спільника", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські отримали інформацію про канал розповсюдження наркотиків, розташований у віддаленому районі Маріуполя.

Встановлено, що безробітна місцева жителька домовилася з чоловіком, який виготовляв амфетамін, про організацію наркотичної лабораторії в її будинку. Спільник закупав необхідну сировину та синтезував наркотик. Натомість хазяйка отримувала половину товару, яку збувала наркозалежним та залишала собі виручку. Клієнтська база була досить широка та налічувала не менше кількох десятків осіб.

Оперативні заходи проводилися у рамках кримінального провадження, попередньо відкритого за ч.2 ст.307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. За це передбачено від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-