Водії блокуватимуть КПП в Ужгороді всю ніч – активісти

Водії блокуватимуть КПП в Ужгороді всю ніч – активісти

Укрінформ
Очільник Закарпатської області Геннадій Москаль пообіцяв завтра зустрітися з водіями автомобілів із іноземною реєстрацією. А до того водії продовжать блокування КПП в Ужгороді.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив один із координаторів акції протесту Павло Білецький.

"Про зустріч за круглим столом було домовлено з Геннадієм Москалем, який близько 16:00 все ж зустрівся з водіями-протестувальниками. На зустрічі в ОДА має бути присутнє також керівництво Закарпатської митниці. Після цієї зустрічі кілька автомобілів справді зняли блокування, але основна частина водіїв вирішила продовжити блокування – до результатів переговорів", - зазначив активіст.

Тим часом, до блокади КПП на кордонах Закарпатської області долучаються водії в інших регіонах краю. Так, з 17 години 9 березня перекрито рух на КПП в Малому Березному. Таким чином, в’їзд на територію Словаччини можливий лише через сусідні держави або пішохідний пункт пропуску у селі Селменці Ужгородського району.

Мітингувальники вимагають скасування обмежень на перебування на території України транспортних засобів з іноземною реєстрацією та прирівняння їх до громадян Євросоюзу, які можуть ввозити авто на територію України на значно довший термін.

У активістів говорять, що до блокади мають намір долучитися на румунському кордоні в пункті пропуску "Солотвино".

Нагадаємо, сьогодні, 9 березня, активісти перекрили в’їзд та виїзд пункту пропуску "Ужгород". Привід – ускладнення процесу "пересічки" для водіїв з автомобілями на іноземній реєстрації.

Фото: tyachivnews.in.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-