Розвідка назвала втрати росіян під Авдіївкою

Розвідка назвала втрати росіян під Авдіївкою

Укрінформ
Російські-окупаційні сили здійснили невдалі спроби встановити контроль над промисловою зоною у південно-східній частині Авдіївки, втративши 7 військових вбитими та 19 пораненими.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"У результаті бойового зіткнення противник не досягнув суттєвих результатів, але зазнав значних втрат: загинуло сім російських військовослужбовців, ще 19 отримали поранення (12 - з підрозділів спеціального призначення). В реанімацію місцевої лікарні м. Горлівка доставлено капітана ЗС РФ Олексія Горохова та старшого лейтенанта ЗС РФ Сергія Китаєва", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, 8 березня після невдалих спроб встановити контроль над промзоною Авдіївки противником проведено ротацію та посилення передових підрозділів за рахунок перекидання до 60 осіб особового складу "11 окремого мотострілецького полку" (Макіївка), мінометних підрозділів "3 окремої мотострілецької бригади" (Горлівка) та боєприпасів зі складів 1 армійського корпусу.

"Відповідальним за своєчасну доставку боєприпасів призначено майора ЗС РФ Маковлєва Дмитра Сергійовича (Маковлев Дмитрий Сергеевич)", - повідомили у військовій розвідці.

Також в ГУР зазначили, що українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність мінометів, танків, САУ та 122-мм РСЗВ “Град” у районах Старомихайлівка, Карло-Марксове, Михайлівка, Донецьк та Докучаєвськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-