АТО: бойовики обстрілюють Авдіївку й Піски з танків і мінометів

АТО: бойовики обстрілюють Авдіївку й Піски з танків і мінометів

Укрінформ
За минулу добу на Донецькому напрямку бойовики 41 раз обстріляли українські позиції, відбулося також одне бойове зіткнення. Під час обстрілів противник використовував танки.

Про це заявив сьогодні на брифінгу у вівторок речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

"Вчора у зоні АТО на Донецькому напрямку епіцентром бойових дій залишаються Авдіївка та Піски. На цих рубежах бойовики неодноразово застосовували важке озброєння - 82-мм та 120-мм міномети, а також танки", - поінформував Мотузяник.

За його словами, після одного з обстрілів українські позиції атакувала диверсійна група, що рухалася з боку Ясинуватої. Цей напад відбито.

Також потужний, майже 4-годинний обстріл українських позицій зафіксовано поблизу Луганського. "Противник застосував БМП. Сили АТО відкрили вогонь у відповідь і припинили агресивні дії окупантів. Аналогічний обстріл відбувся на сусідніх позиціях - біля Лозового", - повідомив речник АП.

Тим часом на Маріупольському напрямку обстановка значно спокійніша. Бойовики порушили режим тиші у Мар'їнському районі, у Гранітному та на лінії фронту Гнутове - Широкине. Всього на Маріупольському напрямку відбулося 13 обстрілів наших позицій.

Спокійно було минулої доби і на Луганському напрямку, констатував представник АП.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-